Prettig feestje en famillie voor jou Han. Geniet ervan. Het zal mer een be ng Simpele maaltiid klaarmaken; 600gr aardapperlun, om purree van te maken, peper er zeezout toevoegen.
Na het koken, afgieten, purre nog eventjes laten drogen inpot, klontje boter erbij en pureren met stamper. Saus: 1 dl water met halfblokje vis boillon laten oplossen op gematigde temp, 2dl wittewijn erbij(fruitige), dan doosje kookroom erbij van 25ml, opkoken met zeezout en peper. Kabbenjauw moten in 8 verdelen en van kruiden voorzien. Prij stoven in olijfolie en kruiden met kruidnoot en zwarte peper. Verdeel in een ovenpan, de aardappel puree over de bodem, breng vervolgens de prei aan. Plaats de kabeljouw moten erop, overgiet met de saus, strooi nog wat grijze garnalen bovenop, plaats het geheel in een voorverwarmde oven van 180 en laat 30 min garen. Best een goed gerecht om van te smullen. Producten komen alle van AH. Hoor het resultaat wel in Weerd, tot dan.
i+10